Uw Mobiele App
Mijn MKB App biedt ondernemers een eigen mobiele App voor zowel Android als iPhone zonder investeringskosten!

Beheer uw informatie-stroom volledig dynamisch, overzichtelijk, gemakkelijk en tijdbesparend met ons online beheer systeem (CMS).
Uw Catalogus
Heeft u items die u overzichtelijk gerangschikt wilt tonen in uw App, dan kiest u voor de Catalogus module.

De catalogus kunt u volledig dynamisch binnen uw online beheer pakket (CMS) bewerken. De gewijzigde items zullen in uw App direct zichtbaar zijn.

Uw catalogus is in de App zichtbaar onder een apart tabblad. De naamgeving van dit tabblad kunt u aanpassen, denk hierbij aan; producten, bedrijven, teams, wetsinformatie, portfolio, folders, groepen, opleidingen, diensten, aanbod, collectie, of diverse onderverdeelde artikelen.

Filialen
Beheer de informatiestroom van al uw filialen vanuit een enkel systeem. Stuur notificaties gericht naar klanten van een specifiek filiaal.

U kunt er voor kiezen om per filiaal inloggen, maar ook vanuit een overkoepelend account. Efficiënt en eenvoudig in geval van algemene informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om per filiaal in te loggen en specifieke acties in te plannen.
Inhoud beheren
Zodra u kiest voor Mijn MKB App krijgt u toegang tot uw eigen online account van het Content Management Systeem (CMS).

Dit CMS is het centrale beheer systeem waarmee u alle informatie-stromen en het uiterlijk van uw mobiele App en eventueel uw website en social media bepaalt. Uw App is volledig dynamisch, dit betekent dat de door u doorgevoerde wijzigingen direct zichtbaar zijn voor uw klanten.
Berichten inplannen
Nieuws en informatie naar uw klanten kunt u vooruit inplannen.

Hierdoor is het mogelijk om uw informatie stroom en acties ruim van te voren op te zetten. Benut nu uw tijd in de daluren voor het inplannen van uw acties van het volgende seizoen.
Notificaties
Bij het plaatsen van belangrijk nieuws zoals een actie, kunt u er voor kiezen om het bericht actief onder de aandacht te brengen van uw klanten. U publiceert het bericht in combinatie met een notificatie/push bericht.

Het bericht verschijnt in uw App en tegelijkertijd ontvangt de klant de notificatie op zijn/haar smartphone.
Stappenplan
Het stappenplan geeft aan in welke stappen uw App gerealiseerd wordt.
Maatwerk
Mijn MKB App is een product van JUPE Software. De software van de App kan voor u worden aangepast,gekoppeld of uitgebreid. Bespreek uw wensen vrijblijvend met onze specialisten.
Algemene voorwaarden
Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden.

AlgemenevoorwaardenJUPESoftware.pdf
Mijn MKB App
Contactgegevens
Telefoon085 8778318
E-mailinfo@mijnmkbapp.nl
Adres Platinastraat 12a
2872 ZX Schoonhoven
 
Openingstijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Overige