Uw Mobiele App
Mijn MKB App biedt ondernemers een eigen mobiele App voor zowel Android als iPhone zonder investeringskosten!

Beheer uw informatie-stroom volledig dynamisch, overzichtelijk, gemakkelijk en tijdbesparend met ons online beheer systeem (CMS).
Uw Website
Naast een mobiele applicatie (App) bieden wij ook een website die beheerd kan worden met ons online beheer systeem (CMS).

Uw Catalogus
Heeft u items die u overzichtelijk gerangschikt wilt tonen in uw App, dan kiest u voor de Catalogus module.

De catalogus kunt u volledig dynamisch binnen uw online beheer pakket (CMS) bewerken. De gewijzigde items zullen in uw App direct zichtbaar zijn.

Uw catalogus is in de App zichtbaar onder een apart tabblad. De naamgeving van dit tabblad kunt u aanpassen, denk hierbij aan; producten, bedrijven, teams, wetsinformatie, portfolio, folders, groepen, opleidingen, diensten, aanbod, collectie, of diverse onderverdeelde artikelen.

Mijn Webshop
Uw webshop kunt u uitbreiden met een webshop, zodat u eenvoudig uw producten kunt aanbieden. Uiteraard eenvoudig te beheren in het online beheersysteem (CMS). Ook uw bestellingen beheert u overzichtelijk en eenvoudig in het CMS.

Start uw eigen webshop in een paar klikken. Uw webshop is snel online en direct beschikbaar voor uw klanten, waarbij veiligheid voorop staat.

Uw webshop is voorzien van een beveiligde verbinding, om alle bestellingen veilig te laten verlopen.
Filialen
Beheer de informatiestroom van al uw filialen vanuit een enkel systeem. Stuur notificaties gericht naar klanten van een specifiek filiaal.

U kunt er voor kiezen om per filiaal inloggen, maar ook vanuit een overkoepelend account. Efficiënt en eenvoudig in geval van algemene informatie. Daarnaast is het ook mogelijk om per filiaal in te loggen en specifieke acties in te plannen.
Van SMS- naar notificatie service
Wellicht maakt u gebruik van een SMS-dienst om uw klanten te voorzien van extra service. Bijvoorbeeld als herinnering voor een afspraak of als notificatie voor gereed zijn van een product. Uw klanten stellen deze service ongetwijfeld erg op prijs. Het gebruik van een SMS dienst brengt echter per bericht kosten met zich mee.
Mijn MKB App zorgt ervoor dat u gratis berichten naar de mobiel van uw klanten kunt sturen. Deze notificatie-service kunt u als extra module toevoegen aan uw App.
SoundCloud
SoundCloud is een online audioplatform dat geluidsproducenten de mogelijkheid geeft hun origineel gecreëerde geluiden te uploaden, op te nemen, promoten en delen.

Heeft u een SoundCloud account en wilt u uw streams delen via uw eigen App? Dat kan! Met de aanvullende SoundCloud module, luistert u en/of uw luisteraars naar al uw audio streams direct vanuit uw eigen App!

Neem vrij blijvend contact met ons op voor een demonstratie of extra informatie.
Inhoud beheren
Zodra u kiest voor Mijn MKB App krijgt u toegang tot uw eigen online account van het Content Management Systeem (CMS).

Dit CMS is het centrale beheer systeem waarmee u alle informatie-stromen en het uiterlijk van uw mobiele App en eventueel uw website en social media bepaalt. Uw App is volledig dynamisch, dit betekent dat de door u doorgevoerde wijzigingen direct zichtbaar zijn voor uw klanten.
Social Media
Social media wordt tegenwoordig gezien als een essentieel onderdeel van een goede marketingstrategie, dit is zeker niet onterecht! Internetgebruik via tablet en smartphone zijn dusdanig toegenomen dat je hier als ondernemer zakelijk gezien eigenlijk niet meer omheen kunt. Met uw App maakt u hier uiteraard optimaal gebruik van. De online social media platforms zijn hierop een mooie aanvulling, ze zijn laagdrempelig en hebben een groot bereik. Door ook actief te worden (en te blijven) op bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn, kunt u uw onderneming stevig in de markt zetten.

Gebruik het als extra service voor het behoud van uw bestaande klanten, en gebruik het als tool om nieuwe klanten in uw onderneming te interesseren. Dichter bij uw doelgroep kunt u met uw App niet komen.
Mijn MKB App zorgt er voor dat u gemakkelijk optimaal gebruik kunt maken van uw sociale netwerken.
Berichten inplannen
Nieuws en informatie naar uw klanten kunt u vooruit inplannen.

Hierdoor is het mogelijk om uw informatie stroom en acties ruim van te voren op te zetten. Benut nu uw tijd in de daluren voor het inplannen van uw acties van het volgende seizoen.
Notificaties
Bij het plaatsen van belangrijk nieuws zoals een actie, kunt u er voor kiezen om het bericht actief onder de aandacht te brengen van uw klanten. U publiceert het bericht in combinatie met een notificatie/push bericht.

Het bericht verschijnt in uw App en tegelijkertijd ontvangt de klant de notificatie op zijn/haar smartphone.
Stappenplan
Het stappenplan geeft aan in welke stappen uw App gerealiseerd wordt.
Maatwerk
Mijn MKB App is een product van JUPE Software. De software van de App kan voor u worden aangepast,gekoppeld of uitgebreid. Bespreek uw wensen vrijblijvend met onze specialisten.
Wie zijn wij
Mijn MKB app is een product van JUPE Software. JUPE Software is gevestigd in Lopik. Wij zijn een klein bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van software.

Referenties
Hieronder vindt u een greep uit de Apps die al gelanceerd zijn.
Algemene voorwaarden
Hieronder vindt u onze algemene voorwaarden.

AlgemenevoorwaardenJUPESoftware.pdf
Mijn MKB App
Contactgegevens
Telefoon085 8778318
E-mailinfo@mijnmkbapp.nl
Adres 2e Industrieweg 13
3411 ME Lopik
 
Openingstijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Overige