MijnMKBApp introduceert Google BusinessView
Presenteer uw bedrijf virtueel direct vanuit uw App.
170.000 webwinkels kwetsbaar door Magento-lekken
De keuze van goedkope hosting (zelf bijhouden van updates of slecht beheer) heeft tot resultaat dat veel Magento webshops onveilig zijn.
Helft Nederlandse webshops Shoplift-gevoelig
Veel Nederlandse websites zijn getroffen door een bug in het e-commerce-platform Magento. Het lek is al twee maanden geleden gedicht, maar slechts de helft (!) van de Nederlandse webshops is bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Doe de Shoplift-bugtest magento.com voor uw webshop.

Of kies gelijk voor een webshop van MijnMKBApp, die geen gebruik maakt van open source software zoals Magento, zodat uw online winkel altijd goed beveiligd is.

Bron: tweakers.net
m-commerce wordt leidend
Niet de deskop of laptop zorgt in 2015 voor de meeste verkopen. Nee, de consument stapt massaal over op mobiele platformen om zijn aankoop te doen. Mobiele telefoon, tablet, phablet, het maakt de consument niet uit. Als het bestellen maar gemakkelijk, vanaf de bank, kan gebeuren. Vraag blijft dan nog wel of je voor een responsive website kiest (je zorgt ervoor dat je website op verschillende schermen goed is te bekijken) of voor een aparte applicatie op je mobiel.

Er gaan tegenwoordig namelijk ook geluiden op dat specifieke mobiele applicaties een hogere conversie opleveren, in plaats van een responsive website. De zogenaamde ‘unbundling’ van apps lijkt hier een belangrijke verklaring voor. Daarnaast blijft het belangrijk om ook de betaalervaring volledig mobile-proof te maken. Wij krijgen soms het gevoel dat de verschillende betaalproviders hier nog schromelijk in achter lopen.

bron: Patrick Steenks, Keytoe
offline conversie stijgt door online
Winkeliers zijn bang dat consumenten vaker online dan in de winkel gaan kopen. De welbekende kannibalisatie van online verkopen, ook wel showrooming genoemd. Hoewel het klopt dat de winkelbezoeken zijn afgenomen, signaleren we ook een andere trend. De bezoekers die in de winkel komen, weten vaak goed wat ze willen hebben. Gevolg: stijging van de offline conversie. En we hebben er ook een mooie titel voor gevonden: webrooming. Hierdoor wordt een deel van het teruggelopen bezoek gecompenseerd doordat de conversie van de bezoekers stijgt. Conclusie: omnichanneldenken blijft essentieel en al je winkels sluiten, is nooit een goede optie.

bron:Patrick Steenks, Keytoe
Proximity marketing met iBeacon
MijnMKBApp is het eerste Nederlandse bedrijf die iBeacon functionaliteit toepast in Apps voor elke ondernemer.
Per direct kunt u als ondernemer gebruik maken van deze functionaliteiten.
Sneak preview Narrowcasting
Een kleine preview Neem contact op voor meer informatie.
Mijn Webshop
U kunt uw "Mijn MKB App-pakket" uitbreiden met een webshop, zodat u eenvoudig uw producten kunt aanbieden. Uiteraard eenvoudig te beheren in het online beheersysteem (CMS).

Bent u een startende ondernemer, dan kunt u starten met de catalogus en deze op een later moment uitbreiden tot webshop!
Interactief klantcontact
Het grote voordeel van uw App is, haar interactieve karakter.
Naast notificaties/push berichten die u aan uw klanten richt, kunnen uw (potentiële) klanten eenvoudig contact met u opnemen via het door u zelf samen te stellen contactformulier. Uiteraard volledig dynamisch en eenvoudig via het online beheersysteem (CMS).
Soundcloud
Heeft u een soundcloud account en wilt u de streams in een App kunnen beluisteren? Vanaf nu kan dit! Met de optionele Sound cloud module, luisteren uw klanten naar al uw audio streams direct vanuit uw eigen App!
Interview met MKB Radio
Ook voor MKB Radio heeft MijnMKBApp de Apps ontwikkeld. Na de lancering van deze Apps heeft MKB Radio ons uitgenodigd voor een interview. Deze is te beluisteren via de MKB Radio App, of via deze link:

soundcloud.com
Een eigen website
Wist u dat MijnMKBApp tegenwoordig ook complete websites levert voor maar € 100,- per jaar!

Dit is inclusief hosting van uw domein en doorsturen van email.

En te gebruiken binnen 1 uur!

Bekijk de App, website of onze social media kanalen voor meer informatie.

Of neem vrijblijvend contact op.
MijnMKBApp op de radio!
De MijnMKBApp commercial is nu te beluisteren op FreshFM!

Tune in op
GROOT AMSTERDAM: 95.7 FM
UTRECHT: 103.4 FM
HAAGLANDEN: 95.6 FM
RIJNLAND / HAARLEMMERMEER: 95.9 FM
en hoor onze commercial.

Of beluister hem hier: www.mijnmkbapp.nl
Mijn MKB App
Contactgegevens
Telefoon085 8778318
E-mailinfo@mijnmkbapp.nl
Adres 2e Industrieweg 13
3411 ME Lopik
 
Openingstijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Overige